bouwkavels

We hebben een optie op twee kavels waarvoor we de bouwplannen uitwerken. Het betreft:

1. Het Kwintet: een langgerekte kavel naast Het Kwarteel

2. De Twijgenhof: een vierkante kavel bij de Wilgenhoven tegenover het VMBO


Het Kwintet

Deze langgerekte kavel ligt naast het prachtige geel-houten complex van Het Kwarteel, een woongroep van vitale ouderen, met eigen apartementen en slimme gezamenlijke voorzieningen. Aan de wegzijde (NW) is een kleine parkeerplaats met een laadpaal voor elektrische auto's en aan de andere zijde (ZO) grenst het aan een mooie retentievijver met daarachter een wandelpad, een historische boomgaard en een populierenbos. Langs het lange zijde (ZW) staat een fraaie oude bomenrij met daarachter een fietspad. 

Op deze kavel worden 5 tiny houses en een fietsenschuur ontwikkeld.

De onderstaande - inmiddels achterhaalde - sfeerbeelden geven een voorlopige eerst indruk van de ontwikkelingen op het kavel Kwintet. De Twijgenhof wordt heel anders. Maar dat wordt pas zichtbaar zodra de architect en de toekomstige bewoners dat bepaald hebben.


Het Twijgenhof

Deze kavel ligt aan een doorgaande weg door de wijk tegenover de VMBO 'Lek en Linge'. De vierkante vorm biedt veel mogelijkheden. Een bouwplan is qua opzet, indeling, ontwerp nog volop in ontwikkeling.

Het idee is dat er ruimte is voor 8-10 huisjes. Er is nog ruimte voor bewoners. Als je serieuze interesse hebt, ken je je aanmelden door via het contactformulier en lid worden van de vereniging Klein Lanxmeer en de BEL.