21. november 2021
Afgelopen donderdag op 18 november was de overhandiging van de sleutels. Een bijzonder en lang afgewacht moment. Sommigen zijn meteen aan de slag gegaan, de ander doet het rustig aan. Het CPO project, wat meer dan 3 jaar heeft geduurd, is nu zo goed als tot afronding gekomen.

Vooroplevering het Kwintet, de puntjes op de i!
08. november 2021
Afgelopen donderdag was de vooroplevering. Hier komen de laatste puntjes op de i. Naast wat kleine herstellingen zijn de woningen bijna klaar voor de eindoplevering op 18 november!

het Kwintet - vooroplevering en de schuur
02. november 2021
De huisjes zijn inmiddels af. Het gaat ongelooflijk snel. Donderdag 4 november is de vooroplevering. De woning wordt dan individueel met de aannemer en architect doorgelopen. Ook is er vorige week een schuur verschenen!

Het Kwintet - de steigers zijn weg
13. oktober 2021
Vandaag zijn de steigers rondom de huisjes weggehaald. De huisjes zijn nu van buiten zo goed als af. Nu de steigers weg zijn komt er meteen een stuk meer ruimte vrij op het relatief smalle kavel.

Het Kwintet update - het eindpunt nadert!
07. oktober 2021
Na een lange stilte laten we weer van ons horen. Er is erg veel gebeurd de afgelopen 2 jaar. Daarbij komt de eindfase in zicht: de oplevering!

30. september 2019
Een droomhuisje Door de huidige markt werd het noodzakelijk om een tweede ronde met onze architect te doorlopen, om aan het ontwerp te schaven en te verbeteren.

06. februari 2019
Het is even stil geweest op het blog. Maar we hebben niet stil gezeten. Op beide bouwkavels zijn goede ontwikkelingen te melden.

04. februari 2019
Het eerste bouwkavel aan de Anna Blamanweg tussen de woongroep Het Kwarteel en de jongste hof Het Quartet heeft vanaf nu Het Kwintet.

15. september 2018
De Vereniging Klein Lanxmeer is nu een officiële op twee kavels grote stappen aan het zetten. De kavel naast het Kwarteel is zo goed als ingedeeld en voor het tweede kavel heeft zich ook een trekkersgroep gevormd.

26. juni 2018
Eind juni moeten we aan een flink aantal voorwaarden voldoen voor verlenging van de optie op de twee kavels. Afgelopen vrijdag 22 juni hebben we afstemmingsoverleg gehad met de projectleider van de gemeente. Nog niet alles is gereed, maar we zijn al een eind op weg met de bouwbegeleider en de architect. We hebben vooral veel geïnvesteerd in de relatie met de bewoners en werkgroepen van de wijk. Op de ALV hebben we ons formeel voorgesteld en we voelen ons inmiddels heel welkom in wijk.

Meer weergeven