het Kwintet - vooroplevering en de schuur

Vooroplevering

De huisjes zijn inmiddels  zo goed als af.  Het gaat ongelooflijk snel. Donderdag 4 november is de vooroplevering. De woning wordt dan individueel met de aannemer en architect doorgelopen. Als alles naar verwachting is, op hooguit wat kleine aandachtspuntjes na, volgt de definitieve oplevering spoedig.

 

Schuur

In een week tijd is de schuur uit de grond verrezen! De schuur sluit mooi aan op de rest van de huisjes en is van hetzelfde type hout. Op deze schuur zijn we van plan om een sedum dak te leggen met behulp van de duurzaamheidsbijdrage. In deze schuur kunnen we o.a. gezamenlijke tuingereedschap kwijt, fietsen en mogelijk een collectieve vriezer.

 

Planning

Als alles volgens schema loopt is de eindoplevering (overhandiging van de sleutels) 2 weken na de vooroplevering.

In deze 2 weken hopen we de bestrating aan te kunnen leggen en daarna grindgootjes rondom de huisjes. Ook zullen de huisjes binnenkort op de hoofdvoorzieningen aangesloten worden.